Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului - Ministrul riscă între 500 și 2.500 lei amendă. Cum se apără

2 luni in urmă 7

Ministrul Sănătății - Vlad VoiculescuMinistrul Sănătății - Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu - ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască anti-covid pe holurile din Parlament. Timp de aproximativ 20 de minute a stat ministrul fără mască de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi. Acesta s-a scuzat și spune că era într-o conferință video și și-a dat jos masca pentru intervenție, dar și pentru a bea apă.

LUNI, 29 MARTIE 2021, 16:18

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură.

Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete - pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere - fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a transmis Vlad Voiculescu imediat după incident.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă