Vlad Voiculescu: Eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu

2 săptămâni in urmă 14

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă că a fost unul dintre marii susţinători ai lui Florin Cîțu, întrucât este tânăr, cu experienţă internaţională, şi este în continuare ”şocat” de ceea ce s-a întâmplat. Voiculescu afirmă că, până la un moment dat, a avut o relaţie ”chiar bună” cu premierul, dar nu ştie ce s-a întâmplat ulterior.

Vlad Voiculescu, fostrul ministru al Sănătății

Vlad Voiculescu, fostrul ministru al Sănătății

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

”Cred că trebuie să mai treacă nişte timp ca să-mi dau seama de nişte lucruri, eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu (...) Nu pot să contesc că relaţia şi colaborarea nu a mers rău. Am avut o colaborare cel puţin decentă până aş spune chiar bună până la un moment dat. Nu-mi dau seama care au fost lucrurile, care au fost presiunile, care au fost argumentele care l-au adus aici. De la un punct încolo nu mi-a mai răspuns la telefon şi pentru mine a fost o surpriză totală”, a declarat Vlad Voiculescu.

Acesta a afirmat că ”trebuie să existe un novel de încredere şi de onestitate ca să poţi spune că ceva este greşit”.

Fostul ministru al Sănătăţii îl acuză pe premier că a luat decizii care ţineau de sănătate fără consultate. Voiculescu afirmă că explicaţiile pentru ce s-a întâmplat merg de la ”au fost presiuni pe care nu le înţeleg, nu le cunosc, ori domnul Cîţu este un mincinos patentat”, potrivit News.ro.

”Ministerul Sănătăţii poate să facă multe”, a declarat Voiculescu, precizând, însă că ”Ministerul Sănătăţii este în colaps, Ministerul Sănătăţii nu este funcţional, are nevoie de restructurări masive, în aşa fel încât să funcţioneze”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă