Vlad Voiculescu, dupa tragedia de la "Victor Babes": "Voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici"

3 săptămâni in urmă 26

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a precizat luni seara ca a aflat despre problemele existente la Spitalul "Victor Babes" la ora 18:30.

Ministrul a afirmat ca a fost la fata locului pentru a vorbi cu medicii si conducerea spitalului si ca cei cinci pacienti au fost transferati in siguranta.

Vlad Voiculescu a spus ca va solicita un control pentru a verifica motivul care a stat la baza tragediei de luni.

"Condoleante familiilor indurerate! Azi in jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babes. Am sunat pentru a ma asigura ca pentru pacientii COVID-19 se vor gasi locuri in alte spitale din Bucuresti. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii si conducerea spitalului.

Cinci dintre ei au fost transferati in siguranta. Trei dintre ei, din pacate, nu au putut fi salvati. O ancheta penala este in desfasurare iar maine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici. Condoleante pentru familiile indurerate!", a scris Voiculescu, luni seara, pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă