Vlad Voiculescu, după incendiul de la Spitalul Ploieşti: ”Probabil vor da vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”

2 săptămâni in urmă 20

Fostul ministru a Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a comentat joi, mutarea pacienţilor de la Spitalul Mobil Leţcani şi incendiul de la Spitalul Ploieşti, afirmând că deocamdată nu s-au găsit vinovaţi politic pentru situaţia creată. ”Probabil, în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, peste 30 de zile mandatul ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, va avea aceeaşi durată cu ultimul său mandat.

”Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va fi avut aceeaşi durată ca ultimul meu mandat. Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie, în timp ce alţi oameni vor muri şi ţara va fi furată. Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră şi-au dat mâna peste ţară”, a mai scris fostul ministru al Sănătăţii.

Mai mulţi pacienţi cu COVID, inclusiv cei internaţi la Terapie intensivă, au fost mutaţi, miercuri seară, de la Spitalul Mobil Leţcani la alte unităţi medicale ieşene, din cauza frigului din saloane.

Doi pacienţi cu COVID-19 au murit carbonizaţi şi o infirmieră a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit joi dimineaţă, la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti.

sursa foto: Guvernul României

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă