Vlad Voiculescu, dezamăgit de PNL și Nicușor Dan: Nu și-au ținut cuvântul. Viceprimarul încă nu are dreptul de semnătură! Eu nici nu apucasem să am atribuții

3 săptămâni in urmă 13

Vlad Voiculescu, dezamăgit de PNL și Nicușor Dan.  Acesta a dezvăluit că liberalii şi primarul Capitalei nu şi-au ţinut cuvântul.

Acesta mai spune că  timp de 100 de zile, nu a primit atribuţii şi singurul lucru pe care l-a putut face au fost ”mici analize”. Voiculescu anunţă că nici în ziua de astăzi viceprimarul Hoaria Tomescu nu are drept de semnătură şi nu se poate ocupa de spitale.

”Au trecut aproape 100 de zile de când am fost ales (…) în care nu am primit atribuţii şi nu am putut să fac decât mici analize pe care aş fi putut să le fac stând acasă pe canapea, câutând pe internet. Asta este tot ce am putut să fac în 100 de zile la Primărie, pentru că PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul şi nu şi l-au ţinut până astăzi, ăsta este adevărul adevărat”, a declarat, duminică, la Pro TV Plus, Vlad Voiculescu, vorbind despre alegerile locale.

Voiculescu susţine că ”viceprimarul Horia Tomescu, care este medic, încă nu are dreptul de semnătură pentru a se ocupa, printre altele, de spitalele din Bucureşti care au aceeaşi conducere, de pe vremea doamnei Firea, a domnului Oprescu”.

Citește și: Anca Dragu rupe tăcerea după demiterea lui Voiculescu de la Sănătate: Violența acestui gest ne-a mirat și a forțat reacția noastră!
”Sunt mandate aproape fără final, fără sfârşit”, a adăugat Voiculescu.

Acesta a precizat că nu regretă plecarea la Ministerul Sănătăţii.

”Am considerat că a fost o decizie bună să merg la Guvern, la Ministerul Sănătăţii acolo unde puteam să fac mai multe”, a ai declarat Voiculescu.

În decembrie 2020, Vlad Voiculescu a renunţat la funcţia de viceprimar al Capitalei pe care ar fi urmat să o ocupe şi a cărei preluare a fost tergiversată din cauza unor contestaţii în instanţă.

Citește și: Vlad Voiculescu spune că a primit amenințări cu moartea pentru că a luptat cu mafia din Sănătate: Mafia se simte datoare să fure mai mult în timpul unei crize!
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă