Vlad Voiculescu, despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș: „Voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici”

3 săptămâni in urmă 22


Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a transmis luni seara pe pagina de Facebook că va cere „un control asupra problemelor tehnice” care au dus la tragedia de la Spitalul Victor Babeș din București. De asemenea, acesta a mai spus că a aflat despre problemele existente la Spitalul ”Victor Babeș” la ora 18:30.


„Condoleanțe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului. Cinci dintre ei au fost transferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați.”, se arată în mesajul transmis, luni seara, de Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.


Ministrul Sănătății a mai transmis că va solicita un control pentru a verifica motivul care a stat la baza tragediei de luni.


Trei pacienți COVID-19 au murit, luni seara, din cauza unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul „Victor Babeș” din București, iar patru pacienți au fost transportați la alte unități medicale din București, în timp ce un al cincilea a fost internat pe o secție proprie a spitalului Victor Babeș.


Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a deschis o anchetă după tragedia de la spitalul „Victor Babeș”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă