Vlad Voiculescu, despre mutarea pacienţilor de la Leţcani şi incendiul de la Spitalul Ploieşti: Probabil vor da vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă

2 săptămâni in urmă 29

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 10:52

32 citiri

 Probabil vor da vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă

Fostul ministru a Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a comentat joi, 11 noiembrie, mutarea pacienţilor de la Spitalul Mobil Leţcani şi incendiul de la Spitalul Ploieşti, afirmând că deocamdată nu s-au găsit vinovaţi politic pentru situaţia creată.

”Probabil, în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”, a afirmat ministrul, precizând că, peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va avea exact aceeaşi durată ca ultimul său mandat.

”Ştirea 1. Majoritatea pacienţilor din Spitalul Modular de la Leţcani (PSD) au fost evacuaţi miercuri seara ca să nu îngheţe de frig. Dintr-un “spital modular” pe care s-au cheltuit sume imense. Ştirea asta am surprins-o relatată aşa, ca buletinul meteo: sec, fără analize suplimentare (...) În contrast, poate vă mai amintiţi scandalul evacuării din timpul nopţii în mandatul meu, când managerul Spitalului Foişor a amânat transferul până la lăsarea întunericului şi la venirea echipelor Antenei”, a scris Vlas Voiculescu.

Voiculescu a comentat şi incendiul de la Sitalul Ploieşti

”Ştirea 2. Incendiu la un spital suport COVID din Ploieşti (PNL). Cel puţin două persoane decedate. Pacienţii transferaţi în miez de noapte către alte unităţi medicale. De data aceasta, ştirea apare des, dar până la ora asta niciun vinovat din rândul politicienilor. Probabil că în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”, a mai scris Vlad Voiculescu.

Potrivit acestuia, peste 30 de zile mandatul ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, va avea aceeaşi durată cu ultimul său mandat.

”Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va fi avut aceeaşi durată ca ultimul meu mandat. Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie în timp ce alţi oameni vor muri şi ţara va fi furată. Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră şi-au dat mâna peste ţară”, a mai scris fostul ministru al Sănătăţii.

Mai mulţi pacienţi cu COVID, inclusiv cei internaţi la Terapie intensivă, au fost mutaţi, miercuri seară, de la Spitalul Mobil Leţcani la alte unităţi medicale ieşene, din cauza frigului din saloane.

Doi pacienţi cu COVID-19 au murit carbonizaţi şi o infirmieră a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit joi dimineaţă, la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Citeste si:

 „E spitalul unde sunt eu director. Cui să cereţi aprobare?”

Forţele de ordine trimise, joi dimineaţă, la sediul secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti au împiedicat accesul în curtea spitalului al managerului...

Ce controale au fost făcute în ultima perioadă la spitalul din Ploiești care a luat foc. Zece amenzi primite doar în 2020

Cei 15 pacienți care au fost transferați de la spitalul din Ploiești, unde a izbucnit un incendiu joi dimineața, sunt în stare stabilă. Doar unul dintre cei 15 pacienți se află internat la...

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă