Vlad Voiculescu, despre infecţiile nosocomiale: Nu se raportează aşa cum ar trebui să se raporteze. E clar că problemele din sistemul sanitar nu au dispărut odată cu COVID-19

1 lună in urmă 33

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că infecţiile nosocomiale din spitale în continuare nu sunt raportate. El precizează că aşteaptă să vadă cifrele din această lună şi afirmă că „problemele din sistemul sanitar nu au dispărut odată cu COVID-19”.

Întrebat joi, într-o emisiune televizată, dacă sunt raportate infecţiile nosocomiale din spitale, ministrul Sănătăţii a răspuns că acestea nu sunt raportate.

„În continuare nu sunt raportate. Nu se raportează aşa cum ar trebui să se raporteze. Aştept să văd cifrele de luna asta. E clar că problemele din sistemul sanitar nu au dispărut odată cu COVID-19. Ceea ce a făcut această pandemie este că a acoperit problemele din sistem cu un soi de pătură, dar sunt oameni care suferă, sunt oameni cu boli cronice care au avut acces mai greu la servicii de sănătate”, a afirmat Vlad Voiculescu, joi seară, la TVR.

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă