Vlad Voiculescu, despre incendiul de la spitalul din Ploieşti şi evacuarea pacienţilor din spitalul modular Leţcani: „Probabil îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”

3 săptămâni in urmă 15

Fostul ministru a Sănătăţii Vlad Voiculescu comentează, joi, mutarea pacienţilor de la Spitalul Mobil Leţcani şi incendiul de la Spitalul Ploieşti, afirmând că deocamdată nu s-au găsit vinovaţi din sfera politicului, aşa cum s-a întâmplat când astfel de evenimente nedorite s-au întâmplat în mandatul său.

”Ştirea 1. Majoritatea pacienţilor din Spitalul Modular de la Leţcani (PSD) au fost evacuaţi miercuri seara ca să nu îngheţe de frig. Dintr-un “spital modular” pe care s-au cheltuit sume imense. Ştirea asta am surprins-o relatată aşa, ca buletinul meteo: sec, fără analize suplimentare (…) În contrast, poate vă mai amintiţi scandalul evacuării din timpul nopţii în mandatul meu, când managerul Spitalului Foişor a amânat transferul până la lăsarea întunericului şi la venirea echipelor Antenei”, a scris Vlas Voiculescu.

Vlad Voiculescu comentează incendiul de la Sitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti

”Ştirea 2. Incendiu la un spital suport COVID din Ploieşti (PNL). Cel puţin două persoane decedate. Pacienţii transferaţi în miez de noapte către alte unităţi medicale. De data aceasta, ştirea apare des, dar până la ora asta niciun vinovat din rândul politicienilor. Probabil că în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”, a mai scris Vlad Voiculescu.

Potrivit acestuia, peste 30 de zile mandatul ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, va avea aceeaşi durată cu a ultimului său mandat.

”Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va fi avut aceeaşi durată ca ultimul meu mandat. Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie în timp ce alţi oameni vor muri şi ţara va fi furată. Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră şi-au dat mâna peste ţară”, a mai scris fostul ministru al Sănătăţii.

Citeşte şi: Moartea lui Petrică Mîţu Stoian clarifică regulile pentru tratarea pacienţilor COVID şi post-COVID. Ministerul Sănătăţii: Oxigenoterapia hiperbară, neinclusă în protocolul de tratament

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă