Vlad Voiculescu, despre câştigarea Primăriei Sectorului 5 de către Piedone: Pe mine mă doare

5 luni in urmă 18


Vlad Voiculescu, viitor viceprimar al Capitalei, a comentat, într-o intervenţie la Digi24, cele mai recente rezultate ale alegerilor locale din Bucureşti. Fostul ministru din guvernul Cioloş s-a arătat dezamăgit de rezultatul de la Primăria Sectorului 5, unde Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanţă la 8 ani şi jumătate de închisoare, a câştigat un nou mandat de primar.


Viitorul viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, a precizat că rezultatul de la sectorul 5, unde Cristian Popescu Piedone a ieşit câştigător, este dureros în contextul tragediei de la Colectiv. "Pe mine mă doare", a subliniat Vlad Voiculescu.


"Este o dezamăgire, însă e datoria noastră să lucrăm cu oricine este ales de cetăţeni. Trebuie să ajutăm şi să facem tot ce putem pentru cetăţenii din sectorul 5", a completat Vlad Voiculescu.


De asemenea, Vlad Voiculescu a spus că nu înţelege de ce Gabriela Firea nu şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile locale, însă nu mai aşteaptă nimic de la femeia care a condus în ultimii patru ani Primăria Capitalei.


"Nu ştiu de ce nu recunoaşte înfrângerea. Sunt multe lucruri pe care nu le înţeleg la doamna Firea. Nu mai aştept nimic de la Gabriela Firea. Aştept să elibereze locul".


Viitorul viceprimar al Capitalei a anunţat că la Primăria Sectorului 4 cel mai probabil majoritatea Consiliului Local va fi formată de PNL, USR PLUS, iar colaborarea cu primarul PSD, Băluţă, să fie foarte interesantă. Interesul cetăţeanului primează pentru noi. Vom face tot ce ţine de noi ca lucrurile să funcţioneze.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă