Vlad Voiculescu: „Dacă la Matei Balș a fost o problemă legată de căldură sau o problemă legată de o investiție făcută prost sau nefăcută, problema este la PSD”. Argumentele ministrului

3 săptămâni in urmă 23


Contestat de social-democrați, după incendiul de la Spitalul "Matei Balș", în urma căruia au murit șapte persoane, Vlad Voiculescu le-a răspuns acestora. În opinia ministrului sănătății, printre cei vinovați de producerea tragediei s-ar putea număra oameni de frunte din cadrul PSD.


„Mi-am adus aminte că PSD mi-a cerut demisia și e foarte interesant și folosesc cuvântul interesant în mod expres. Un partid precum PSD cere demisia mea și am văzut că este o linie de atac similară la Nicușor Dan, la Nicușor Dan pentru că nu era căldură, atunci când prima pe lista domniilor de la PSD era doamna Firea, care este direct responsabilă pentru situația termoficării din București – 4 ani de zile în care nu s-a întâmplat nimic”, a declarat, la Prima TV, Vlad Voiculescu, conform G4Media.


Ministrul a mai spus că, alături de Gabriela Firea, Adrian Streinu-Cercel, în prezent senator PSD, ar putea fi și el vinovat pentru producerea incendiului de la "Matei Balș":


„Domnul Streinu-Cercel, care este membru de frunte, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, la același partid care îmi cere demisia, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani. Deci dacă a fost o problemă legată de căldură, cred că atunci problema este la PSD. Dacă a fost o problemă legată de o investiție făcută prost sau nefăcută, problema este de asemenea la PSD. Ideea că cineva din PSD, oricine, respectiv președintele partidului mi-ar cere mie demisia sau lui Nicușor Dan aș spune că e glumă proastă, dar nu știu cui îi arde de glume, când situația este care este și când în incendiul acesta au murit oameni”.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă