Vlad Voiculescu: Am aflat de problemele de la Victor Babeș la ora 18:30/ Mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici

1 lună in urmă 34

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, luni seară, la ora 23:00, că a aflat despre problemele existente la Spitalul ”Victor Babeș” la ora 18:30.

Ministrul a transmis că a fost la fața locului pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului și că cei cinci pacienți au fost transferați în siguranță.

Voiculescu a anunțat că va solicita un control pentru a verifica motivul care a stat la baza tragediei de luni.

  • ”Condoleanțe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului. Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați. O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici. Condoleanțe pentru familiile îndurerate!”, a scris Voiculescu, luni seară, pe Facebook.

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă