Vlad Voiculescu aduce un expert în Sănătate Publică în echipa ministerială: Răzvan Cherecheș, numit consilier onorific

1 lună in urmă 19

Răzvan Cherecheș, expert în Sănătate Publică, numit consilier onorific în Ministerul SănătățiiRăzvan Cherecheș, expert în Sănătate Publică, numit consilier onorific în Ministerul Sănătății

O nouă numire la Ministerul Sănătății, condus de Vlad Voiculescu! Expertul în Sănătate Publică Răzvan Cherecheș este de miercuri consilier onorific al secretarului de stat Andreea Moldovan. Anunțul a fost făcut chiar de profesorul universitar clujean pe Facebook. 

MIERCURI, 17 FEBRUARIE 2021, 20:57

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„Începând de astăzi sunt consilier onorific (neplătit) al secretarului de stat de la sănătate - Andreea Moldovan

asta înseamnă că voi putea să îmi expun opiniile și să furnizez dovezi pentru măsurile propuse și Andreea Moldovan mă va asculta

1. punctul meu de vedere este cel al specialistului, nu am nicio afiliere politică, nu doresc nicio afiliere politică, nu am nicio preferință - suportul meu în domeniul sănătății publice este oferit oricărei autorități sau partid care dorește să îl asculte

2. faptul că sunt consilier onorific nu înseamnă că am să încetez să critic măsurile (sau absența lor) nepotrivite - doar am să folosesc "noi" în loc de "ei"”, a anunțat Răzvan Cherecheș miercuri seară, într-un mesaj postat pe Facebook.

Acesta a atașat și Ordinul numirii sale în funcția de consilier onorific semnat de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.  

Răzvan Cherecheș are 44 de ani și este expert în Sănătate Publică, fiind, din 2015, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), director la Departamentul de Sănătate Publică, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Acesta a fost și manager general la Spitalul Județean Satu Mare, în 2007.

Este licențiat în Medicină Generală, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca - Facultatea de Medicină (2001) și are un Master în Management Sanitar, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu (2005), potrivit CV-ului oficial de pe UBB.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă