Vlad Voiculescu, acuzații fără precedent: Florin Cîțu a refuzat să mute un înalt funcționar din Minister care îi oferea informații lui Dragnea

3 săptămâni in urmă 22

 Inquam / IlonaAndrei Vlad Voiculescu. Foto: Inquam / IlonaAndrei

Atacuri dure la adresa lui Florin Cîțu din partea lui Vlad Voiculescu! Vineri seară, fostul ministru al Sănătății a declarat că un înalt funcționar care se afla în instituție în primul său mandat și îi dădea informații și documente lui Liviu Dragnea este în continuare acolo pentru că premierul ar fi refuzat mutarea lui. 

VINERI, 16 APRILIE 2021, 23:26

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

”Am făcut șapte cereri către premierul Cîțu ca să-mi mute un înalt funcționar public din minister, care nu făcea nimic, doar se ocupa să transmită toate informațiile către Liviu Dragnea. Acest înalt funcționar public a fost în primul meu mandat la Sănătate și l-am găsit și acum. Am mai vorbit de zece ori cu el despre asta. Domnul Cîțu mi-a promis mereu că-l mută, dar nu a făcut-o niciodata”, a spus Voiculescu la un post TV. Fostul ministru a prezentat și un document care să ateste solicitările sale repetate. 

Voiculescu mai susține că premierul nu îi răspundea la telefon. Ultima dată când au vorbit a fost în seara tragediei de la spitalul ”Victor Babeș” din Capitală, când l-a informat pe Cîțu că a fost acolo și că a cerut sa fie anunțată poliția, potrivit fostului ministru. Acesta spune că l-a sunat pe șeful Guvernului și în noaptea de dinaintea demiterii, dar că nu i-a mai răspuns, potrivit  hotnews.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă