Vlad Voiculescu a gafat în timp ce anunța noile restricții. A izbucnit în râs, fără jenă VIDEO

1 lună in urmă 11

Ca la noi, la nimeni. Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a izbucnit în râs, fără jenă, în timp ce prezenta noile restricții din pandemie, în cadrul unei ședințe de la Palatul Victoria. Cum a preluat Raed Arafat cuvântul și ce a spus secretarul de stat.

Vlad Voiculescu a gafat în timp ce anunța noile restricții

Situație incredibilă petrecută joi seară, pe 25 martie. Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a izbucnit în râs, în momentul în care a anunțat noile restricții din pandemie. În cadrul ședinței guvernamentale de la Palatul Victorie, la care au participat premierul Flori Cîțu, Lucian Bode și secretarul de stat Raed Arafat, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și-a început discursul amuzat, izbucnind în râs, lucru care i-a uluit pe cei prezenți în sală.

„Cred că toată lumea este obosită, aș începe cu medicii și personalul sistemului sanitar. De asemenea, profesorii, elevii, proprietarii de restaurante, toată lumea care este afectată de această pandemie și fie că este afectată de boală sau de celelalte lucruri, precum măsurile pe care guvernul este obligat să le ia.

OK, eu o să prezint modul de calcul al incidenței, după care… (râde) vă invit să adresați întrebări (continuă să râdă) către domnul doctor Arafat.

Raed Arafat a explicat care sunt noile restricții din pandemie

Secretarul de stat Raed Arafat a preluat cuvântul de la ministrul Sănătății, explicând ce presupun, mai exact, noile restricții care au intrat, deja, în vigoare, în anumite zone ale României. Așadar, circulația va fi permisă doar până la ora 20.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile unde incidența a fost de peste 4 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Asta nu este tot, magazinele se vor închide la ora 18.00, în loc de ora 21.00 cum era până acum. În ceea ce privește orașele în care rata de infectări cu noul coronavirus depășește 7,5, restricțiile vor fi aplicate pe toată durata săptămânii.

„În primul rând, referitor la intervalul orar în care este permisă circulația. Acolo unde incidența va fi peste 4 la mie în ultimele 14 zile urmează ca în timpul weekendului și anume în timpul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică circulația să fie permisă doar până la ora 20:00 și nu până la 22:00, cum este acum, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă numai până la ora 18:00. Revenirea asupra acestei măsuri pe timpul weekendului se face când incidența scade sub 3,5 la mie”, a spus șeful DSU Raed Arafat.

The post Vlad Voiculescu a gafat în timp ce anunța noile restricții. A izbucnit în râs, fără jenă VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă