Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască de protecţie chiar pe holurile Parlamentului

2 luni in urmă 26

De Andreea Anghel.
Publicat: 29.03.2021, 15:51.
Actualizat: 29.03.2021, 15:53

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecţie Covid-19 pe holurile Parlamentului. Conduita sanitară prevede că portul măştii este necesar în toate spaţiile închise. Persoanele care nu poartă mască în spaţiile închise pot fi sancţionate cu amendă între 500 şi 2.500 de lei.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecţie Covid-19 pe holurile Parlamentului

Galerie (2)

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii

Antena 3

Vlad Voiculescu a fost fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului Conduita sanitară prevede că portul măştii este necesar în interior

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a stat, luni, fără mască de protecţie Covid-19 pe holurile Parlamentului, potrivit unor imagini care au apărut în spaţiul public.

El a fost surprins fără mască în timp ce stătea pe un fotoliu, pe holul din dreptul grupului parlamentar USR PLUS. În tot acest timp, Vlad Voiculescu a vorbit la telefon şi s-a salutat cu mai mulţi colegi din partid.

Ce amendă riscă pentru nepurtarea măştii de protecţie

Anterior, Vlad Voiculescu a făcut declaraţii de presă, iar în timpul acestora a purtat o mască de culoare portocalie, potrivit Mediafax. Persoanele care nu poartă mască în spaţiile închise pot fi sancţionate cu amendă între 500 şi 2.500 de lei.

Potrivit conduitei sanitare, este necesară folosirea măştii în toate spaţiile închise (exemplu: la birou, în transportul în comun, la cumpărături) şi în toate spaţiile deschise. Purtarea măştii este măsura eficientă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus (COVID-19), la fel cum păstrarea unei distanţe de siguranţă de 1,5 metri faţă de alte persoane şi evitarea pe cât posibil a contactului cu suprafeţele atinse în mod frecvent de alte persoane scade exponenţial riscul îmbolnăvirii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

vlad voiculescu ministrul sanatatii masca protectie covid 19 parlament
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă