„Vlad joacă de zici că are 31 de ani!”. „Messi al portarilor”, complimentat de un fost antrenor al FCSB-ului

3 săptămâni in urmă 1

Mihai Stoichiță, fost antrenor al FCSB-ului și actual directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, l-a complimentat pe Andrei Vlad, portarul naționalei U21. Acesta a explicat motivul pentru care „tricolorii mici” au atât de multă încredere în ei.

România U21 a remizat cu Olanda U21, scor 1-1, în prima partidă de la Campionatul European de Tineret. Deși nu au contat prea mult în faza ofensivă, „tricolorii mici” au arătat omogenitate și încredere în sine.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Andrei Vlad, complimentat de Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță a avut numai cuvinte de laudă pentru Andrei Vlad, cel care oferă siguranță, atât în poarta echipei de club, cât și în cea a României U21. Acesta susține că regula U21 este un factor care a dus la creșterea încrederii în sine a tinerilor jucători români.

„Rolul principal în această montare psihologică îl are Mutu și staff-ul lui. Avem psihologi la toate nivelurile, dar încrederea lor vine de la faptul că joacă de mult în Liga 1 sau în străînătate, au înțeles că trebuie să-și autodemonstreze că sunt buni. Nu începe echipa fără ei, asta nu vine că îi spune psihologul că e bun, vine din interiorul lui. Știe că e bun pentru că își demonstrează în fiecare săptămână.

Vlad joacă de zici că are 31 de ani, zici că e de un deceniu în poartă FCSB-ului. Cum să nu aibă încredere în ei? Faptul că au continuitate în meciuri, că sunt titulari în campionat, că sunt jucători profesioniști care ne bucură prin execuțiile lor. Ăsta e secretul acestei naționale de tineret. Regula asta U21 care i-a ajutat să debuteze in Liga 1… Sunt multe lucruri care converg la evoluțiile lor”, a declarat Mihai Stoichiță, la PRO X.

The post „Vlad joacă de zici că are 31 de ani!”. „Messi al portarilor”, complimentat de un fost antrenor al FCSB-ului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă