Vlad, fiul lui Alexandru Tudor, a primit interzis la arbitraj și visează să devină un mare fotbalist. „Mi-a plăcut să mă simt un pic în afara turmei!”

3 săptămâni in urmă 20

Vlad, fiul lui Alexandru Tudor, a primit interzis la arbitraj de la tatăl său și s-a orientat către fotbal.

După ce tatăl său l-a sfătuit să nu îi urmeze drumul și să nu devină arbitru, Vlad Tudor și-a descoperit plăcerea de a jucat fotbal.

Astfel, fiul fostului mare arbitru român care este mâna dreaptă a lui Gigi Becali s-a înscris la fotbal și în prezent evoluează pentru FC Argeș II.

Vlad Tudor visează să devină un fotbalist mare

Tânărul fotbalist a explicat ce planuri de viitor are la echipa secundă a lui FC Argeș, acolo unde este antrenat de Constantin Schumacher, fost jucător de la Rapid, Ceahlăul, Universitatea Craiova și Volyn Lutsk.

„Am fost crescut aşa şi mi-a plăcut să mă simt un pic în afara turmei. Aşa mă simt bine, mai singur un pic. Tata mi-a spus că nu am voie să fiu arbitru, deşi am încercat.  Nu cred ca e de mine. Îmi place să mă joc cu mingea, îmi place să marchez”, , a spus Vlad Tudor, fiul fostului mare arbitrud in România, conform AS.ro.

Constantin Schumacher, despre Vlad Tudor: „Este un jucător mai atipic!”

Despre Vlad Tudor a vorbit și Constantin Schumacher, antrenorul principal de la FC Argeș 2, iar acesta susține că fiul fostului mare arbitru din România „este un jucător atipic”.

„Este un jucător mai atipic, cum a fost şi tatăl lui, de exemplu”, a spus Constantin Schumacher, cel care îi este antrenor lui Vlad Tudor la FC Argeș II, conform sursei citate mai sus.

Vlad Tudor are doar 18 ani și a ajuns la formația din Pitești în urmă cu mai mulți ani. De atunci, fiul lui Alexandru Tudor a jucat pentru grupele de juniori ale piteștenilor, iar în vara anului 2021 a ajuns la echipa secundă a lui FC Argeș care joacă în Liga 3. Mai mult, Vlad s-a antrenat și alături de echipa din Liga 1, sub comanda lui Andrei Prepeliță.

The post Vlad, fiul lui Alexandru Tudor, a primit interzis la arbitraj și visează să devină un mare fotbalist. „Mi-a plăcut să mă simt un pic în afara turmei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă