Vlad Dragomir a semnat cu noua sa echipă! Mijlocașul român va evolua în Serie B, după despărțirea de Perugia | FOTO

1 lună in urmă 20

Vlad Dragomir, mijlocașul român în vârstă de 21 de ani, s-a despărțit de Perugia și a semnat cu Virtus Entella, echipă din Serie B.

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Perugia, Vlad Dragomir și-a căutat un alt angajament, conducerea clubului i-a oferit înțelegere pentru a pleca mai devreme de termen de la echipă.

Tânărul internațional român a semnat deja cu Virtus Entella, echipă ce ocupă locul 18 în clasamentul ligii secunde din Italia. Vlad Dragomir se va duela cu echipe precul Lecce, Chievo, Perscara, Brescia, dar și cu un coleg de la naționala de tineret, Adrian Petre, care evoluează la Cosenza.

Vlad Dragomir a semnat cu Virtus Entella

„Noua echipa a lui Vlad Dragomir se numește Virtus Entella, locul unde mijlocașul român își continuă aventura în Serie B italiană. Mult succes, Vlad!”, a scris impresarul Cătălin Sărmășan, pe rețelele sociale.

În vara anului 2015, Vlad Dragomir pleca de la Timișoara direct la Arsenal, devenind astfel primul român din istoria „tunarilor”. Acum, îl avem acolo pe Cătălin Cîrjan (18 ani), un alt tânăr fotbalist de perspectivă, care se antrenează deja cu prima echipă.

După trei ani petrecuți la Londra, Vlad Dragomir s-a transferat în Italia, la Perugia, unde a stat timp de doi ani și jumătate.

15 meciuri a jucat Vlad Dragomir pentru Perugia în acest sezon din Serie C, reușind să înscrie și un gol. 56 de meciuri a jucat Vlad Dragomir pentru Perugia, în cele două sezoane petrecute în Serie B, reușind să înscrie un singur gol. 900 de mii de euro este cota de piață a lui Vlad Dragomir, potrivit Transfermarkt. ACS Poli Timișoara, Arsenal U18 și U21 și Perugia sunt echipele pentru care a evoluat Vlad Dragomir până acum.

The post Vlad Dragomir a semnat cu noua sa echipă! Mijlocașul român va evolua în Serie B, după despărțirea de Perugia | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă