Vlad Chiricheș, gol fabulos, de la 25 de metri, în Sassuolo – Torino! Reușita superbă a căpitanului naționalei | VIDEO

4 luni in urmă 12

Vlad Chiricheș nu a jucat în ultimele trei meciuri ale echipei naționale și încearcă devină om de bază la Sassuolo. În duelul cu Torino, de pe teren propriu a fost titular, dar nu a jucat grozav. I-au fost iertate toate greșelile în minutul 84 al partidei. Căpitanul naționalei României a șutat în forță, iar „ghiuleaua” trimisă de el, de la 30 de metri, s-a oprit în vinclul porții adverse.

În momentul în care a fundașul român a marcat, oaspeții conduceau cu 3-1. La două minute, după reușita superbă a internaționalului nostru, Caputo a înscris și el. Partida s-a terminat 3-3, după un meci desfășurat pe ceață teribilă. (VIDEO AICI)

Sassuolo se află în acest moment pe locul doi după 5 etape. Echipa lui De Zerbi, Juventus și AC Milan sunt singurele grupări din Serie A care nu au cunoscut gustul amar al înfrângerii.

Sassuolo a oferit un meci nerecomandat celor care au probleme cu inima și etapă trecută. A fost condusă de Bologna cu 1-3, adr până la urmă a câștigat cu 4-3. Cele trei puncte au fost aduse de un autogol.

The post Vlad Chiricheș, gol fabulos, de la 25 de metri, în Sassuolo – Torino! Reușita superbă a căpitanului naționalei | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă