Vlad Achim, luat la țintă după declarațiile de la meciul Poli Iași – Dinamo: „A greșit! Trebuia să facă asta în vestiar!”

4 săptămâni in urmă 4

Florin Prunea (52 de ani), fostul portar și manager general al lui Dinamo, i-a atras atenția lui Vlad Achim (31 de ani), după declarațiile făcute la finalul meciului cu Poli Iași.

Poli Iași și Dinamo s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1, iar moldovenii au învins la limită, scor 1-0, datorită golului înscris de Djuranovic, în munutul 62.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Florin Prunea, critici pentru Vlad Achim după Poli Iași – Dinamo

La finalul partidei, mijlocașul Vlad Achim și-a acuzat coechipierii de indisciplină pe teren și a avut un discurs destul de dur din acest punct de vedere.

Florin Prunea i-a bătut obrazul și i-a transmis că ar fi trebuit să păstreze acest discurs pentru a-l rosti în vestiar, doar în fața colegilor, nicidecum în fața camerelor de filmat.

„Nu era momentul să spună așa ceva. Vlad a greșit când a ieșit public și a spus aceste lucruri. Dacă avea ceva de spus, trebuia să o facă în vestiar. Sunt lucruri de intimitate, între ei și antrenori, staff tehnic”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Declarația lui Vlad Achim, după Poli Iași – Dinamo

„Poate cea mai dezamăgitoare înfrângere de până acum. În seara asta obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare, dar va fi greu să îndeplinim și acest obiectiv.

 

Este o indisciplină în teren ce nu am întâlnit niciodată! Am fost la o echipă aflată în faliment, dar așa indisciplină eu nu am întâlnit. Domnul Mulțescu a încercat să găsească un sistem de joc, în care să creeze superioritate în zona de mijloc. Ne-au dat gol și nu am mai reușit să producem mai nimic.

 

Indisciplina din teren întrece orice limită. Așa ceva nu se poate. Orice echipă te poate învinge, dar la fel de bine poți să învingi orice echipă. Ei au un moral slab, dar noi dacă nu ne revenim, nu putem să batem pe nimeni” – Vlad Achim

The post Vlad Achim, luat la țintă după declarațiile de la meciul Poli Iași – Dinamo: „A greșit! Trebuia să facă asta în vestiar!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă