Vizita unor eroi la antrenamentele Craiovei » Reghecampf a primit „ordinul de luptă”

3 săptămâni in urmă 3

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2021, 15:48 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 15:48

De Ziua Veteranilor, Reghecampf a primit de la caporalul-erou Cristian-Marius Cănuci o capelă militară și a spus suficient de tare ca să-l audă și jucătorii săi: „Perfect! Am nevoie de ea săptămâna asta". Totodată, acesta i-a dat și un garou, simbolul batalionului său, cu care „să opriți sângerarea ce nu se mai termină din 1991”.

Universitatea Craiova a făcut la Constanța cel mai slab meci al sezonului, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf anunța sâmbătă, imediat după 0-1 cu Farul, că „pauza competițională va fi cu multă muncă și, probabil, cu mult stres pentru toată lumea". 

 „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”

FCSB

Gigi Becali nu se mai oprește: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”

Cu „multă muncă", poate de acum încolo! Oltenii au luat mai întâi o pauză de 4 zile și abia azi dimineață s-au reunit. Din informațiile Gazetei, cu capetele plecate, spășiți, semn că Reghecampf nu i-a menajat deloc la revederea după această minivacanță. 

Asociația Invictus a făcut o vizită la antrenamentul celor de la CS Universitatea Craiova

De altfel, tehnicianul juveților și-a devoalat intențiile pentru perioada următoare și la întâlnirea cu reprezentanții Invictus România, o asociație care se ocupă cu recuperarea militarilor răniți prin sport, de Ziua Veteranilor. 

Reghecampf a adunat tot lotul și, după ce a primit o capelă militară de la caporalul-erou Cristian-Marius Cănuci, a spus suficient de tare ca să fie auzit și de jucători: „Perfect! Am nevoie de ea săptămâna asta". 

Un erou român din Afghanistan i-a făcut un cadou lui Reghe: „Opriți hemoragia!"

 Cănuci, care în 2014, în Afganistan, i-a salvat viața comandantului său de echipaj în urma unui atac terorist, i-a mai oferit tehnicianului juveților un tricou Invictus și emblema batalionului său, o insignă ce reprezintă un garou. 

Când i-a înmânat-o, el i-a spus lui Reghe: „Vă rog să opriți cu acest garou sângerarea ce nu se mai termină din 1991". Aluzie la faptul că suflarea fotbalistică din Bănie n-a mai văzut un titlu de 30 de ani!

214a fost indexul InStat al Craiovei la 0-1 cu Farul. Cel mai slab din acest sezon, în toate competițiile

14noiembrie, de la 11:00, e data amicalului pe care CSU îl va disputa împotriva Viitorului Pandurii

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Basarab Panduru trage concluziile după primele două săptămâni în staff-ul lui Reghecampf la Craiova: „N-am venit să cert jucătorii, dar trebuie să le explic asta”

A învins CSU Craiova, iar acum se gândește la meciurile naționalei: „Va fi o «dublă» dificilă, dar trebuie să câștigăm ambele mecuri”

Playtech: BOMBĂ! Sora lui Petrică Mâțu Stoian, mărturisire sinceră despre relația artistului cu Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă