Vivi Răchită îl ironizează pe Pablo Cortacero. „Avea buzunarele sparte. El e flacăra de la lumânare!”

1 lună in urmă 1

Vivi Răchită îl ironizează pe Pablo Cortacero, spaniolul care și-a anunțat revenirea la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Fostul mare internațional român a comentat în legătură cu problemele pe care le întâmpină Dinamo după ce echipa a fost preluată de către Pablo Cortacero de la Ionuț Negoiță, cel care a dezvăluit că a primit 500.000 de euro de la spaniol.

Mai mult, Vivi Răchită crede că la Dinamo ar trebui să vină un afacerist precum Ion Țiriac sau Nicola Badea, iar aceștia ar avea puterea necesară ca să salveze echipa de la retrogradare și faliment.

Vivi Răchită îl ironizează pe Pablo Cortacero

„Cred că doar suporterii țin clubul în viață. E păcat că un brand ca Dinamo e batjocorit așa de către niște străinii.  Interesant e că el spune că reprezintă un grup de investiții, un grup de oameni puternici. El avea buzunarele sparte, nu avea niciun ban, iar acum spune că are ceva puternic în spate. Cel care a vândut nu a negociat ca să fie și DDB în spate. 

Eu cred că ar trebui ca Cortaero să facă un pas în spate, să predea acțiunile, iar cei de la DDB să caute un sprijin financiar. Să ne gândim la Ion Țiriac și Nicolae Badea, care pot ține singuri un club ca Dinamo. Lucrurile de la Dinamo vor fi gri până nu vor scăpa de acest Cortacero.  El e flacăra de la lumânare.

DDB oricât de fanatici ar fi nu pot susține financiar un club ca Dinamo. Ei au cumpărat bilete, cotizează, dar îți trebuiesc mult mai mulți bani. A venit acest Cortacero cu domnul Șerdean… Oare acest președinte Șerdean mai există?”, a spus Vivi Răchită pentru „Ora Exactă în Sport” de la Pro X.

14 este locul ocupat de Dinamo în clasamentul din Liga 1 27 de puncte a adunat Dinamo în cele 27 de meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021

The post Vivi Răchită îl ironizează pe Pablo Cortacero. „Avea buzunarele sparte. El e flacăra de la lumânare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă