Vitali Klitschko, membru DDB! Legendarul pugilist, așteptat la amicalul dintre Dinamo și echipa lui Mircea Lucescu

1 lună in urmă 1

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Întâlnirea cu echipa lui Mircea Lucescu a fost organizată cu scopul strângerii de fonduri pentru plata licenței pentru sezonul următor al Ligii 1. DDB mai are nevoie de aproape 200.000 de euro. Până acum, a vândut peste 30.000 de bilete virtuale pentru amicalul cu Dinamo Kiev. Vitali Klitschko este așteptat la meci.

Vitali Klitschko, membru DDB! Marele pugilist va asista la partida Dinamo București - Dinamo Kiev

Printre bagajele dinamoviștilor s-au strecurat și două cadouri speciale. Este vorba de cardurile de membri DDB ale lui Mircea Lucescu și Vitali Klitschko, primarul Kievului. În plus, legendarul pugilist va primi și un tricou din partea grupării din Ștefan cel Mare.

"Şi-a anunţat sosirea, chiar i-am pregătit tricoul special. Poate să facă şi un show la echipă", a spus Mario Nicolae.

Vitali Klitschko și-a asigurat locul în istoria boxului mondial după ce a învins nu mai puțin de 15 campioni mondiali și a deținut centurile WBO și WBC (de două ori). Din 2014, Klitschko este primarul capitalei Ucrainei și a candidat chiar și la președinția țării sale.

card-ddb-klitschko

Card de membru DDB - Vitali Klitschko / Foto: Facebook

"Având în vedere scopul pentru care s-a organizat acest meci, e foarte important pentru obținerea licenție. Am spus că vreau să vin și eu cu gândul la asta. După aceea, din vară vom vedea ce se va întâmpla. Emoții nu am, din câte am înțeles, cei din DDB s-au ocupat și se ocupă", a declarat Costel Orac.

VIDEO Plecarea lui Dinamo București la Kiev

Etichete: mircea lucescu , vitali klitschko , membru ddb , dinamo bucuresti dinamo kiev
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă