Vis spulberat pentru Gigi Becali! Jucătorul dorit de FCSB, blocat: „Să rămână aici!”

1 lună in urmă 19

Gigi Becali a pus ochii pe Valentin Țicu, însă Petrolul n-are de gând să se despartă de unul dintre cei mai importanți jucători din lot.

Nicolae Constantin nu concepe să se despartă de Țicu și susține că apărătorul poate pleca abia în vară, dacă Petrolul va reveni în Liga 1.

„Am văzut, am citit în presă. Mai multe nu știu nici eu, dar momentan îmi e gândul la Petrolul, la naționala U21 și atât. Visul meu de mic este să joc cu Petrolul în prima ligă. Apoi, pe viitor, vom vedea”, a afirmat Țicu, în luna octombrie.

FCSB îl vrea pe Valentin Țicu, dar transferul e blocat: „Să rămână aici!”

Nicolae Constantin crede că Valentin Țicu ar trebui să plece abia în vară de la Petrolul și îi amintește jucătorului că evoluțiile bune din Liga 2 l-a adus la naționala României U21.

Ploieștenii ar accepta să se despartă de Țicu pentru 500.000 de euro.

„Au fost discuții, dar la modul speculativ. S-a interpretat o întâlnire a președintelui nostru cu președintele de la FCSB, cu plecarea lui Vali Țicu. Nu cred că e nimic adevărat. Sincer vă spun, nici n-am încercat să am o discuție cu Vali pe treaba asta. Îl cunosc pe Vali de când era copil, el a crescut aici, știe mai mult decât oricine ce înseamnă Petrolul.

Nu e dator Petrolului, dar el trebuie să rămână aici și să promovăm. Promovăm și la vară vedem ce oferte vin. Evoluțiile bune de la Petrolul l-au adus în prim-planul echipei naționale de tineret. Valoarea lui va fi mult mai mare în vară dacă va juca bine aici și la naționala de tineret”, a spus Nicolae Constantin, conform Digi Sport.

The post Vis spulberat pentru Gigi Becali! Jucătorul dorit de FCSB, blocat: „Să rămână aici!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă