Vis interzis pentru Xavi? Suma cerută de Al-Sadd pentru a-l lăsa la Barcelona

1 lună in urmă 14

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Aflată într-o perioadă dificilă, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, Barcelona caută omul potrivit pentru a pune umărul la reconstruirea echipei.

Al-Sadd vrea bani pentru a-l lăsa pe Xavi la Barcelona

Conducătorii clubului qatarez nu s-au arătat tocmai încântați de posibilitatea ca Xavi să meargă la Barcelona, iar negocierile durează deja de zile bune.

Marca anunță că cei de la Al-Sadd vor 5 milioane de euro de la Barcelona pentru a-l lăsa pe tehnicianul spaniol să se întoarcă la clubul unde a scrie istorie, iar suma, chiar dacă pare una modică, ar putea reprezenta o piedică pentru catalani, având în vedere situația financiară precară.

Cei de la Barcelona încearcă în aceste zile să negocieze și cu fostul antrenor, Ronald Koeman, pentru a-i plăti o sumă mai mică după rezilierea contractului, dovadă a faptului că Joan Laporta încearcă să nu aibă cheltuieli prea mari. Olandezul vrea 12 milioane de euro, exact cât avea clauza în cazul în care o să fie dat afară.

Xavi, contract până în 2024 cu Barcelona

În cazul în care înțelegerea dintre catalani și cei de la Al-Sadd va fi finalizată cu bine, atunci Xavi urmează să semneze un contract cu Barcelona până în vara anului 2024, anunță presa spaniolă.

Ca antrenor al celor de la Al-Sadd, Xavi a cucerit 7 trofee în doar doi ani și a cucerit fotbalul asiatic prin stilul său tiki-taka.

Totuși, spaniolul a arătat că se adaptează din punct de vedere tactic și în funcție de adversar, folosind chiar și sistemul cu 3 fundași centrali, fapt surprinzător având în vedere că o viață întreagă a evoluat la barcelona în sistemul 4-3-3.

Etichete: barcelona , xavi , al sadd
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă