Virgil Popescu: S-a accentuat tendința de a suna parlamentarii ca să nu voteze certificatul. Primesc sute de mesaje/ Nu am văzut cum au intervenit jandarmii, dar poate nimeni nu se aștepta să se întâmple asta

3 săptămâni in urmă 22

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, marți după-amiază, că s-a accentuat tendința ca parlamentarii să fie sunați și să primească mesaje prin care li se cere să nu voteze certificatul verde.

Popescu a declarat că, personal, primește ”sute de mesaje”. Referitor la lipsa de intervenție a jandarmilor din timpul protestului, Popescu a spus că nu a văzut cum au acționat forțele de ordine, dar ”poate nimeni nu se aștepta să se întâmple asta”.

Ministrul Energiei a mai spus că nu s-a discutat în Guvern despre certificatul verde, dar el este un susținător al acestui document, nu însă și un susținător al vaccinării obligatorii anti-COVID:

  • ”S-a accentuat tendința de a suna parlamentarii să li se ceară să nu voteze certificatul. Primesc sute de mesaje. Nu am văzut cum au intervenit forțele de ordine, dar poate nimeni nu se aștepta să se întâmple. Nu am discutat în Guvern despre certificatul verde, mi-e greu să mă pronunț dacă asumarea de către premier e o opțiune. Mă aștept ca domnul ministru Rafila să vină să ne prezinte în Guvern și decidem apoi. Sunt un susținător al certificatului verde, trebuie să ne protejăm, nu susțin vaccinarea obligatorie, dar certificatul verde este altceva. Mai ales că ne așteptăm la un val cu forma Omicron a COVID-19”, a declarat Virgil Popescu, marți după-amiază.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă