Virgil Măgureanu, fost şef SRI, în doliu. Singurul său fiu a murit din cauza COVID-19

2 săptămâni in urmă 1

A murit fiul lui Virgil Măgureanu, fost şef SRI. Marian Măgureanu, singurul fiu al fostului director SRI, a decedat la spital, unde era internat după ce a fost diagnosticat cu COVID19, scrie Gândul.

Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu, a murit, după ce suferise de curând şi un atac de cord, au precizat surse citate de publicaţia amintită.

Fiul lui Virgil Măgureanu a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani

Fiul lui Virgil Măgureanu avea aproape 50 de ani şi era acţionar al companiei Romprest Service SA. Potrivit sursei citate,Virgil Măgureanu, fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), are doi copii: Anca Biriș (proprietara Ioanid și a grupului LOFT) și Marian (acționar Romprest).

Citeşte şi: Noul efect advers al vaccinului anti-COVID, descoperit de cercetători. Voi l-aţi avut? A fost solicitat un studiu urgent

Valul trei al pandemiei de coronavirus, cel în care România se află în momentul de față, este mai rău decât perioada pe care am trăit-o în septembrie – decembrie 2020, susține prof. dr. Şerban Bubenek, preşedintele Societăţii Române de ATI. Totuși, acum există luminița de la capătul tunelului, chiar dacă nu o vedem încă.

„Nu am văzut în România acele scene apocaliptice din Franţa, Spania, Italia, cu cozi de ambulanţe în curtea spitalului sau pe strada spitalului, ori bolnavi care să stea pe bordură legaţi de o butelie de oxigen”, a declarat prof. dr. Şerban Bubenek, preşedintele Societăţii Române de ATI, sâmbătă, la Antena 3.

În prezent, suntem mai rău ca în perioada septembrie-decembrie, cu acest al treilea val al pandemiei, având în vedere că s-a ajuns la peste 1.000 de bolnavi care au populat secţiile ATI.

Legat de paturile de la secțiile de Terapie Intensivă, dr. Bubenek spune că „am plecat cu 1.300 de paturi şi acum avem 2.600 de paturi cu ventilatoare”.

Citeşte şi: Președintele ATI, prof. dr. Șerban Bubenek, despre situația COVID din România: „Suntem mai rău decât în perioada septembrie – decembrie”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă