Virgil Guran (PNL), despre criza din Cabinetul Cîțu: „Sunt orgolii, dar se vor căuta soluții în coaliție”

3 săptămâni in urmă 10

Florin Citu/foto: INQUAM Florin Citu/foto: INQUAM

Liderul senatorilor PNL a comentat criza guvernamentală din coaliția de dreapta. Virgil Guran crede că lucrurile se vor rezolva și că Executivul va continua să lucreze la rezolvarea problemelor reale ale românilor: criza economică și cea medicală. Virgil Guran a comentat și declarația șefei Senatului, care a spus că Guvernul Năstase a fost cel mai performant pe care l-a avut România.

DUMINICĂ, 18 APRILIE 2021, 14:28

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Virgil Guran: „Se va încheia conflictul din Coaliție. Sunt orgolii, dar se va încerca să se caute soluții în coaliție. Trebuie să ne ocupăm de problemele reale ale României. Poate nu vom ajunge mâine la o soluție, dar vom reuși să ajungem la o înțelegere în zilele următoare. Doamna Dragu se referea la faptul că a rezistat 4 ani Cabinetul Năstase, nu datorită unei afinități cu PSD. În acel moment nu au fost scandaluri în coaliția de guvernare Năstase. (...) Nu ne gândim să guvernăm singuri, cred că se va ajunge la o înțelegere între PNL și USR-PLUS. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri.”

Virgil Guran consideră că la alegerile prezidențiale din 2024 vom avea tot un președinte liberal, răspunzând astfel la întrebarea dacă Dan Barna are șanse să devină șeful statului la următoarele alegeri.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă