Virgil Drăghia, după calificarea Rapidului în optimile Cupei României: „Sper să nu răcească nimeni azi!”

1 lună in urmă 28

Virgil Drăghia, portarul în vârstă de 31 de ani al Rapidului, s-a declarat mulțumit după remiza din șaisprezecimile Cupei României și victoria la loviturile de departajare în fața celor de la CS Mioveni.

CS Mioveni și Rapid s-au întâlnit în cadrul șaisprezecimile de finală ale Cupei României, pe terenul argeșenilor, și după 0-0 în timpul regulamentar giuleștenii au învins la loviturile de departajare.

Ratarea lui Bogdan Rusu, care a trimis mingea peste poartă, a dus la calificarea Rapidului în următoarea fază competițională.

Virgil Drăghia, după calificarea Rapidului în optimile Cupei României

Virgil Drăghia este de părere că rezultatul din timpul regulamentar este unul echitabil și a scos în evidență temperatura mai scăzută pe care au fost nevoiți să joace cele două formații, având în vedere faptul că meciul a fost programat la ora 21:30.

„E important că am mers mai departe. Nu cred că avem atât de multe presiune în Cupă, dar e important că am reușit să ne calificăm. Am avut câteva ocazii de a marca. A fost un meci echilibrat și a fost echitabil rezultatul de egalitate. Sperăm să avem și pe viitor rezultate bune aici la Mioveni. A fost destul de frig astăzi, sper să nu răcească nimeni astăzi.

Avem un început bun, sperăm să o ținem tot așa și să rămânem în prima parte a clasamentului. Suntem totuși o nou promovată. Important e că avem grup bun și încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci.

Cred că am avut și ghinion în partidele precedente. Sper să nu mai avem ghinion în meciul următor, cu Voluntari, și să câștigăm. La Rapid e mereu presiune. Trebuie să fim muncitori în primul rând și cu siguranță vom aduna puncte”, a spus Virgil Drăghia, la flash-interviurile de după meci.

The post Virgil Drăghia, după calificarea Rapidului în optimile Cupei României: „Sper să nu răcească nimeni azi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă