Viorel Moldovan, „supărat și dezamăgit”, dar mulțumit că a scăpat de o povară după eliminarea din Cupă: „Să ne întoarcem la ce avem de făcut!”

2 luni in urmă 2

Viorel Moldovan a declarat după eliminarea din sferturile Cupei, 0-3 cu Astra, că este supărat pentru jocul echipei sale. Cu toate acestea, antrenorul nu a ezitat să amintească principalul scop al echipei: calificarea în play-off-ul Ligii 2.

Petrolul Ploiești a pierdut fără drept de apel cu Astra, 0-3, într-un meci din sferturile Cupei. Prahovenii au avut și un penalty, pe care l-au ratat.

Astra Giurgiu se califică în semifinale, acolo unde este așteptată de Viitorul Târgu Jiu și Universitatea Craiova. Dunărea Călărași – Dinamo este programat joi.

Viorel Moldovan, „supărat și dezamăgit”, dar mulțumit că a scăpat de o povară după eliminarea din Cupă

Trebuie să uităm cât mai repede acest joc și să ne întoarcem la ceea ce avem de făcut, mă refer la campionatul Ligii 2.

Trebuie să intrăm în play-off. Din punct de vedere al jocului sunt dezamăgit, dar s-a văzut diferența de valoare și de nivel. Am fost timorați și nu mi-a plăcut acest lucru din partea băieților. Totuși, să faci trei cadouri unui adversar din Liga 1, care are calitate…

Sunt un pic supărat, dezamăgit, dar trebuie să ne regrupăm. Nu am înțeles de ce această teamă la unii dintre jucători, le-am și spus că trebuie să avem posesia, să punem mai multă presiune. E istorie acest joc.

Astra are o viteză în plus. Au jucători de valoare. Sunt jucători de calitate, care câștigă 10, 12 mii de euro, sunt jucători care trebuie să își justifice banii. Când te lovești de ei, îți dai seama că au valoare, calitate. Au plecat foarte greu în acest sezon”, a declarat Viorel Moldovan după meci.

Echipele de start:

Petrolul: Kitanov – Olaru, Lică, Meijers, Țicu – Lax, Roige – Constantinescu, Moise, Vajushi – Buhăescu
Antrenor: Viorel Moldovan

Astra: Lazar – Sousa, Raspopovic, Jovanovic, Lamanje – Canadija, Boe-Kane – Merloi, Răduț, Pahonțu – Krpic
Antrenor: Eugen Neagoe

The post Viorel Moldovan, „supărat și dezamăgit”, dar mulțumit că a scăpat de o povară după eliminarea din Cupă: „Să ne întoarcem la ce avem de făcut!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă