Viorel Moldovan, out de la Petrolul înaintea meciului cu U Cluj, ultimul înaintea play-off-ului Ligii a 2-a

1 lună in urmă 2

Liga 2: Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Petrolul este pe locul 10, cu 28 de puncte, şi pentru a prinde play-off-ul ar fi nevoie de o victorie şi mai multe minuni în celelalte meciuri.

Plecarea lui Viorel Moldovan a fost cerută şi de suporterii "lupilor", la finalul meciului cu Mioveni, scor 0-1, meci în care Blănaru a marcat după o fază în care s-a aflat în ofsaid.

Viorel Moldovan a condus Petrolul de la începutul acestui sezon, atunci când ploieştenii i-au obţinut semnătura deşi era dorit de mai multe echipe. 

Ce a declarat Viorel Moldovan după înfrângerea cu Mioveni, scor 0-1

Nici nu știu ce sentimente mă încearcă. Sincer, e greu, sunt descumpănit. N-am reușit să câștigăm. N-am făcut un meci rău, dar la puținele ocazii trebuia să marcăm. 

Am avut o primă repriză excelentă, am schimbat la pauză, am jucat cu doi atacanți. Am avut un penalty la Balint, neacordat. S-a dat ofsaid. Apoi, am luat gol dintr-un ofsaid de jumătate de metru. Dar, dacă arbitrul nu a văzut...”, a spus Moldovan la puţine minute după Petrolul-Mioveni 0-1.

Nu știu cum va fi ultimul joc, nu mă gândesc la el în momentul de față. Mă gândesc la multe. Momentan, nu mă gândesc la demisie, sunt dezamăgit! Sunt dezamăgit. Am încercat să construiesc o echipă de la zero.

Nu mai ce să vorbesc, mai bine nu mai veneam la interviu. Să pierzi de o asemenea manieră și să ieși așa din cursă?!”, a mai spus Moldovan.

Video cu faza din care Blănaru a marcat în meciul Petrolul-Mioveni 0-1

Etichete: viorel moldovan , moldovan petrolul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă