Viorel Moldovan își apără jucătorul de 18 ani, bătut într-o casă de pariuri. „Avem dovezi că n-a jucat, a făcut altceva acolo”

1 lună in urmă 1

Mihai Constantinescu, fotbalistul echipei Petrolul Ploiești, a fost bătut acum câteva de mai mulți indivizi. Tatăl jucătorului a afirmat că incidentul violent a avut loc pe stradă, dar polițiștii au aflat, după primele investigații, că scandalul a avut loc într-o casă de pariuri, un loc „tabu” pentru sportivi. Viorel Moldovan și-a apărat elevul și este convins că acesta nu a pariat.

Mihai Constantinescu are 18 ani și zilele trecute a fost agresat de mai mulți indivizi. Tatăl a povestit cu lux de amănunte că fiul său a fost bătut în apropierea unui hipermarket.

„L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel putin așa zice copilul. Am înțeles ca Poliția a reținut doi inși. Erau camere de luat vederi pe acolo.

Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn și i-a spart arcada. Am toate documentele”, a afirmat tatăl lui Mihai.

Poliția nu este de acord cu varianta părintelui și susține că scandalul a avut loc într-o casă de pariuri. Există chiar o fotografie, din interior, în care Mihai Constantinescu este cu banii în mână chiar aproape de casă. Viorel Moldovan a aflat toată povestea și a încercat să-și apere jucătorul

„Nu a jucat la pariuri. Eu am mare încredere în Mihai Constantinescu. Este un băiat educat, de calitate. El a fost în centrul unui scandal cu anumite persoane. A făcut altceva în casa de pariuri, avem dovezi”, a declarat Viorel Moldovan, antrenorul formației Petrolul.

Mihai Constantinescu, titular în partida Pandurii Tg. Jiu – Petrolul 0-4

Mihai Constantinescu a jucat 73 de minute în duelul Pandurii Tg. Jiu – Petrolul 0-4. Oaspeții au rezolvat partida încă din prima repriză și au urcat pe podium, la doar trei puncte de liderul FCU Craiova, care are două meciuri în minus.

Trebuie să ţinem ritmul cu celelalte contracandidate şi să acumulăm punctele necesare, ca la finalul acestui sezon regulat să fim în play-off. Urmează în Cupă un meci foarte important pentru noi, împotriva unui adversar foarte bun, de calitate, o echipă de prima ligă şi ne dorim foarte mult să reuşim să depăşim acest adversar.

Venim de departe, am risipit multe puncte în toamnă, avem de tras şi de muncit pentru a recupera acest deficit de puncte. Am câştigat încă o bătălie, mai ne rămân trei bătălii până la accederea în play-off”, a mai spus Viorel Moldovan.

The post Viorel Moldovan își apără jucătorul de 18 ani, bătut într-o casă de pariuri. „Avem dovezi că n-a jucat, a făcut altceva acolo” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă