Viorel Moldovan, întrebat de un fan, în timpul meciului, dacă și-a recuperat banii de la Rapid. Ce răspuns a dat

1 lună in urmă 2

Liga 1: Hermannstadt - Sepsi, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Antrenorul ploieștenilor a fost agasat tot meciul de un suporter care l-a întrebat dacă și-a recuperat banii de la Rapid. Este știută rivalitatea dintre Petrolul și Rapid, iar Moldovan le-a antrenat pe ambele.

Viorel Moldovan, întrebat de fani dacă și-a recuperat banii de la Rapid

"M-a întrebat dacă mi-am recuperat banii de la Rapid pe care i-am investit atunci când am antrenat Rapidul și am promovat și i-am răspuns că nu i-am recuperat. M-a terorizat a doua repriză, cu acei bani.

Aia e istorie și mi-a făcut plăcere să pot să ajut clubul într-un moment dificil, o promovare pe care nu am cum să o uit. Îmi aduc aminte de acea promovare, cu jucători senzaționali, Daniel Pandu, Daniel Nicolae, Vali Negru, Ionuț Voicu.

Am creat un grup unit care s-a bătut până la capăt pentru acea promovare pe burta goală. A fost foarte dificil, nu aveam bani nici de motorină, nici de cazare, făceam eforturi deosebite pentru a avea credibilitate și să ne primească lumea. Dar a fost ceva senzațional și nu are cum să treacă pentru mine", a spus Viorel Moldovan la finalul meciului Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Petrolul 0-4.

Viorel Moldovan a antrenat Rapidul în drumul spre promovare

În 2014, Viorel Moldovan a fost antrenorul care a promovat Rapidul în Liga 1, însă acel sezon a fost unul extrem de dificil pentru giuleșteni, din punct de vedere financiar.

Moldovan a încasat primul salariul de la numirea sa, iar apoi, timp de 4 luni, nu și-a mai primit banii. Însă sunt cunoscute diverse episoade în care antrenorul îi plătea pe jucători din propriul buzunar.

La un moment dat, banii primiți de la Moldovan i-au făcut pe jucători să renunțe la grevă și să plece în cantonamentul din Antalya.

Etichete: rapid , viorel moldovan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă