Viorel Moldovan, descumpănit după ce Petrolul a pierdut cu CS Mioveni și și-a luat adio de la play-off și promovare. Antrenorul a dat vina și pe arbitraj și nu știe ce urmează pentru el și club. La demisie nu se gândește: ”Deocamdată nu renunț. O să văd ce va fi!”

1 lună in urmă 2

Petrolul a pierdut pe teren propriu meciul cu CS Mioveni, în penultima etapă a sezonului regular, scor 0-1, și mai are șanse minuscule de a mai prinde play-off-ul de promovare. De altfel, chiar antrenorul Viorel Moldovan a avut un discurt după jocul cu argeșenii în care a dat de înțeles că nu se mai gândește la acest obiectiv.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-descumpanit-dupa-ce-petrolul-a-pierdut-cu-cs-mioveni-si-si-a-luat-adio-de-la-play-off-si-promovare-antrenorul-a-dat-vina-si-pe-arbitraj-si-nu-stie-ce-urmeaza-pentru-el-si-club-iar-l-19175306

The post Viorel Moldovan, descumpănit după ce Petrolul a pierdut cu CS Mioveni și și-a luat adio de la play-off și promovare. Antrenorul a dat vina și pe arbitraj și nu știe ce urmează pentru el și club. La demisie nu se gândește: ”Deocamdată nu renunț. O să văd ce va fi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă