Viorel Moldovan avertizează:„Nu vreau să mă gândesc la Germania, cu ruleta asta rusească!” » Cine l-a impresionat: „El a adus puțină nebunie în joc”

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021, 23:35 / Actualizat joi, 25 martie 2021 23:51

Viorel Moldovan (48 de ani), fostul mare atacant „tricolor”, nu a fost pe deplin mulțumit de prestația României din victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2. 

România - Macedonia de Nord, totul AICI

Viorel Moldovan cere mai multă cumpătare din partea naționalei lui Mirel Rădoi. Fostul atacant crede că ofensiva va fi pusă serios la încercare de Germania, dacă nu își va ridica substanțialul nivelul. 

Viorel Moldovan, după România - Macedonia de Nord

„Mult hazard, dar cu momente pozitive. Nu vreau să mă gândesc la meciul cu Germania, dacă le dăm asemenea posibilități, va fi foarte, foarte complicat. Am început însă cu dreptul, am avut momente excelente. 

Mi-a plăcut Mihăilă, care trebuia să joace titular. A fost ales Coman, până la urmă așa a fost destinul. Mihăilă a adus puțină nebunie, incisivitate și a destabilizat defensiva adversă. A adus un super gol, a fost omul care declanșa momentele de atac. Mi-a plăcut Tănase, o alegere bună. Mi-a plăcut și Răzvan Marin, chiar și Ovidiu Popescu a fost o improvizație bună. 

În schimb, vulnerabili în axul central defensiv. Nu-mi venea să cred la un moment dat. A fost frumos pentru fani, plăcut ochiului, dar mie nu îmi place ruleta asta rusească. Prea periculos! Sunt sigură că Mirel Rădoi va analiza atent și va găsi soluția”, a spus Viorel Moldovan, la „Digi Sport Special”

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Macedonia de Nord

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

FOTO Rădoi, schimbare în minutul 15! Un debutant a intrat în locul lui Florinel Coman

VIDEO Mirel Rădoi și-a surprins elevii! A apărut în vestiar și a trecut direct la discurs: „Nu aveam cum să ratez victoria asta!”

FOTO De aici își trage energia? Nicolae Stanciu a surprins cu noul tatuaj

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă