Vintilă a acceptat să se ducă în Serbia după ce a fost trimis la echipa a doua. Nu mulţi antrenori ar fi fost de acord cu aşa ceva

5 luni in urmă 22

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Backa Topola-FCSB se dispută diseară, de la ora 22:00 şi va fi oferit în sistem Live Text pe digisport.ro

În locul lui Vintilă, Eugen Neagoe n-ar fi acceptat rolul oferit de Gigi Becali antrenorului de la echipa secundă

Pentru a nu avea probleme cu UEFA deoarece Pintilii nu are licenţă, FCSB a decis să-l trimită în Serbia şi pe Bogdan Argeş Vintilă. Acesta din urmă este antrenor la echipa a doua a clubului din momentul în care Gigi Becali l-a adus în locul său pe Toni Petrea.

Prezent la emisiunea Liga Digisport, antrenorul Eugen Neagoe a afirmat că, în primul rând, el nu ar fi acceptat să meargă la echipa secundă în locul lui Vintilă şi cu atât mai puţin să fie trimis de urgenţă în Serbia după apariţia cazurilor COVID-19.

"Da, am înţeles că s-a dus şi Vintilă în Serbia. Dar s-au inversat rolurile. Acum e Pintilii numărul 1. Este o situaţie ciudată şi pentru Vintilă. Eu nu aş fi acceptat nicodată aşa ceva. Nu m-aş fi dus la echipa a doua. Bine, nu ştiu care e situaţia lui, dar eu nu aş fi acceptat. Adică să mă dea la o parte, apoi să mă cheme înapoi. Eu aş fi vorbit cu oamenii şi aş fi plecat de acolo", a declarat Eugen Neagoe la Liga Digisport.

Gigi Becali, aflat într-un fel de silenzio stampa, a reacţionat nervos când a fost întrebat cu o asemenea avalanşă de îmbolnăviri.

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi: 18 persoane testate pozitiv

FCSB se află într-o situaţie disperată după ce a rîmas cu numai 14 jucători care pot juca diseară, între care un singur portar, Răzvan Ducan, 19 ani.

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:

Andrei Vlad - portarAndrei Miron - fundaș centralIulian Cristea - fundaș centralOvidiu Popescu - mijlocașIonuț Vînă - mijocașDarius Olaru - mijlocașFlorin Tănase - mijlocașAndrei Pandele - mijlocașSergiu Buș - atacant

De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB.

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-manager Etichete: eugen neagoe , bogdan arges vintila , backa topola-fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă