”Vinovați sunt jucătorii!” Marius Șumudică, absolvit de vina rezultatelor slabe de la CFR Cluj

2 luni in urmă 23

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

După înfrângere dureroasă cu Steaua Roșie, mai multe nume din fotbal au spus că vina aparține atât antrenorului Marius Șumudică, cât și jucătorilor care nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

Dumitru Dragomir dă vina pe jucători pentru rezultatele inacceptabile de la CFR Cluj

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că vina aparține în totalitate jucătorilor care au făcut un joc inacceptabil la Belgrad și despre care spune că nu au ce căuta la campioana României.

Dacă, în campionatul intern, CFR poate câștiga din nou titlul, Dragomir spune că, în cupele europene, formația din Gruia nu are nicio șansă.  

Șumudică este un antrenor foarte bun, are lot slăbuț, pentru campionatul României să zicem că poate să facă față și să se lupte la titlu, dar pentru Europa e la distanță mare. Nu el e vinovat de rezultate, vinovați sunt jucătorii. Jumătate din echipă nu are ce să caute la CFR.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Păi ce, jumătate din echipă juca la Dan Petrescu, sau la Edi Iordănescu? Dacă a fost adus ca să facă curățenie și să împrospăteze echipa, atunci conducătorii CFR-ului sunt de felicitat. Dacă l-au adus ca să îl sacrifice, atunci îi vor da un picior în fund, așa cum au pățit mulți alții, iar apoi îl vor regreta.

Convingerea mea este că deocamdată are echipă să se bată la titlu în România, dar în Europa e departe. Doar greșeli individuale. Cei bătrâni au jucat cel mai slab, ca niciodată. Unii fotbaliști nu au moral de competiție mare și când au văzut atmosfera de la Belgrad, și dacă le dădeai buletinul în mână nu știau cum îi cheamă”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Dacă nu vor reuși să întoarcă scorul la Cluj, CFR va fi eliminată din Europa League și va evolua în grupele Conference League.

După înfrângerea dureroasă, s-a iscat un scandal monstru la CFR Cluj. Trei dintre veteranii campioanei, Camora, Hoban și Deac, au început să strige la  dușuri împotriva lui Marius Șumudică.

Se pare că Șumudică a fost revoltat de comportamentul celor trei fotbaliști și ar fi condiționat rămânerea la echipă de scoaterea din lot a celor trei.

Dacă în cupele europene, CFR Cluj a avut parte de un parcurs nu tocmai bun, în Liga 1, situație este liniștitoare pentru ardeleni. Echipa lui Marius Șumudică ocupă prima poziție, cu un total de 15 puncte.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , europa league , dumitru dragomir , marius sumudica , steaua rosie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă