Vinicius este Zlatan Ibrahimovic din Liga 1: „Când vorbiți despre mine, mai mult respect. Regele a revenit”

2 luni in urmă 8

Paulo Vinicius a fost încă o dată decisiv pentru CFR Cluj, fundașul brazilian marcând încă un gol de 3 puncte, în deplasarea de la Arad.

A fost golul cu numărul 4 marcat de fundașul de 36 de ani în actualul sezon, pentru formația campioană.

Doar că pe rețelele de socializare acesta a părut descătușat și reacțiile sale arată o supărare despre care nu a vorbit la interviu.

Paulo Vinicius: „Când vorbiți despre mine, mai mult respect. Regele a revenit”

„Mă simt fericit. Nu a fost un meci ușor, prima repriză a fost așa și așa, dar am intrat bine în repriza a doua și am câștigat. Sunt foarte fericit pentru golul pe care l-am dat”, a spus Paulo Vinicius, la interviul de după meci. Dar, imediat după partidă Vinicius a postat o imagine capturată din timpul meciului, cu el ducând degetul arătător la gură, în semn că vrea să „închidă” gura cuiva. „Când vorbești despre mine, mai mult respect, respectă-mi povestea! Ok?”, a fost postarea lui Vinicius de pe Instagram, care a însoțit acea fotografie. Mai apoi a urmat o altă postare, în stilul Zlatan Ibrahimovic. Postând o imagine modificată, cu el stâng pe un tron și cu o coroană pe cap în fața trofeului Europa League, Vinicius a mai adăugat un comentariu la ce a scris inițial: „Regele s-a întors”. 

Vinicius e supărat pe club sau pe presă?

Supărarea fundașului poate avea legătură cu faptul că îi expiră contractul la vară și că CFR încă nu i l-a prelungit, iar în ultimul timp au apărut informații despre posibili înlocuitori ai lui Vinicius, unul dintre ei fiind Yuri, de la Gaz Metan.

Vinicius a ajuns la 400 de partide jucate în carieră, iar evoluțiile din acest sezon îi vor aduce, mai mult ca sigur, o propunere de prelungire a contractului chiar dacă fundașul brazilian va face 37 de ani în luna August. Ben Youssef, Ivica Zunic, Denis Ciobotariu sau Alex Pașcanu au fost fundașii centrali aduși în ultimele luni de CFR, dar niciunul nu au reușit să-i ia locul lui Vinicius.

 

 

The post Vinicius este Zlatan Ibrahimovic din Liga 1: „Când vorbiți despre mine, mai mult respect. Regele a revenit” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă