Vineri pariem în Anglia: 6 selecții din Championship și League One!

3 săptămâni in urmă 1

Cu o zi mai devreme decât suntem obișnuiți, fotbalul englez ne aduce vineri runde aproape complete în toate eșaloanele inferioare Premier League. Pariem pe 6 confruntări din Championship și League One. 

Norwich e pe val

În liga secundă engleză, Norwich forțează o promovare venită cu etape bune înainte de final. Lideri, cu 5 puncte peste a doua clasată, Watford, dar mai important, la 14 lungimi de locul 3, ocupat de Swansea, ”canarii” joacă în etapa 39 la Preston.

Gazdele traversează o perioadă cumplită din punct de vedere al rezultatelor, cele 8 meciuri fără victorie din ultimele 9 runde, 6 dintre acestea pierdute, coborând echipa până pe locul 16 al clasamentului. Sunt șanse scăzute ca seria slabă a formației de pe ”Deepdale” să se oprească chiar în meciul cu cea mai bună trupă a diviziei.

Meci simplu pentru Watford

Și Watford își poate consolida locul promovabil direct, în jocul cu Sheffield Wed., penultima clasată. Pe terenurile adverse, trupa din Sheffield a pierdut 13 din 19 partide. Pariem, la cota 1.50, pe un al 14-lea eșec suferit de băieții lui Darren Moore.

Nottingham, o altă formație fără realizări deosebite în ultima perioadă, are meci la Cardiff a 8-a clasată. Galezii sunt favoriți la victorie, dar să reținem și faptul că trupa gazdă se confruntă și cu probleme de lot înainte disputei cu Forest. Pontul propus este 1x și 0-4 goluri în meci.

Swansea a ratat punctele din ultimele două runde, îndepărtându-se astfel de locul 2. La Birmingham, ”lebedele” au însă șansa de a reluat seria rezultatelor utile. Clasați pe prima poziție peste linia retrogradării, ”albaștrii” au bifat victorii în doar 9 din cele 38 de partide din sezon. Contra lui Swansea, în campionat, Birmingham nu a mai câștigat din 2008!

PRESTON – NORWICH, PAUZĂ SAU FINAL 2 – COTA 1.50
WATFORD – SHEFFIELD WED., 1 – COTA 1.50
CARDIFF – NOTTINGHAM, 1X ȘI 0-4 GOLURI – COTA 1.40
BIRMINGHAM – SWANSEA, X2 ȘI 0-4 GOLURI – COTA 1.45

Pronosticuri League One

În League One mizăm pe meciurile în care vor fi implicate Sunderland, locul 3 și Portsmouth, locul 5. ”Pisicile negre” nu-și permit pași greșiți pe teren propriu contra lui Oxford, într-un moment în care prestațiile foarte bune, cu 10 meciuri fără eșec în ligă, au adus echipa la doar 3 puncte de Hull, prima clasată, Sunderland având și două meicuri mai puțin disputate.

Porthsmouth joacă tot acasă, contra lui Rochdale, trupă ce închide clasamentul din League One.  Doar 7 victorii în 36 de etape au obținut oaspeții acestei confruntări.

SUNDERLAND – OXFORD UTD., 1X ȘI 0-4 GOLURI – COTA 1.40
PORTSMOUTH – ROCHDALE, 1 ȘI 2-5 GOLURI – COTA 2.03

The post Vineri pariem în Anglia: 6 selecții din Championship și League One! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă