Vineri e ziua cea mare la FC Barcelona. Unde au loc negocierile finale cu noul antrenor

3 săptămâni in urmă 17

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 11:24

70 citiri

Vineri e ziua cea mare la FC Barcelona. Unde au loc negocierile finale cu noul antrenor

Fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez urmează să fie numit oficial în postul de antrenor al echipei de fotbal FC Barcelona, în cursul zilei de vineri, indiferent de rezultatul discuţiilor cu actualul club al acestuia, Al-Sadd, catalanii fiind dispuşi să achite contravaloarea clauzei de eliberare, anunţă cotidianul El Mundo Deportivo.

O delegaţie a clubului FC Barcelona a sosit miercuri seara la Doha, pentru a-i convinge pe responsabilii lui Al-Sadd să fie de acord cu plecarea lui Xavi, aflat la cârma echipei qatariene din 2019.

Spaniolul are un contract valabil până în 2023 cu Al-Sadd, iar negocierile dintre cele două părţi au intrat în "faza lor finală", fiind abordată "inclusiv chestiunea clauzei (de eliberare)", conform unei surse bine informate, citată de AFP.

"Acordul, în cursul discuţiilor, este ca Al-Sadd să anuleze clauza şi, în schimb, FC Barcelona să accepte disputarea unui meci amical cu cubul din Qatar, la Doha, precum şi participarea echipei Al-Sadd la Trofeul Gamper", meciul amical de gală organizat anual la Barcelona, potrivit aceleiaşi surse.

Xavi, fostul căpitan al Barcelonei, şi-a stabilit deja staff-ul cu care va lucra la revenirea sa pe Camp Nou, compus din şapte membri, printre aceştia numărându-se fratele său Oscar Hernandez şi Sergio Alegre, care vor îndeplini rolul de antrenori secunzi, conform El Mundo Deportivo.

Citeste si:

Leo Messi vrea înapoi la FC Barcelona! Ce ”săgeți” a trimis către președintele clubului

Lionel Messi a declarat, într-un interviu acordat cotidianului catalan Sport, că şi-ar dori să revină la FC Barcelona în funcţia de secretar tehnic. "Mereu am spus că mi-aş dori să...

 "Sper să plec acasă"

Fostul fotbalist Xavi este aproape de a prelua conducerea echipei la care s-a afirmat ca mare jucător, FC Barcelona, scrie presa spaniolă. Xavi s-a înţeles cu Barca, dar clubul catalan trebuie...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă