Vine Frank de Boer! El e favorit să devină selecționerul Olandei

2 months ago 1

Naționala Olandei e aproape să îi găsească succesor lui Ronald Koeman, plecat să pregătească Barcelona. Federația (KNVB) a făcut o listă cu mai mulți candidați și s-ar fi oprit, cum a dezvăluit De Telegraaf, la Frank de Boer. Acesta ar trebui să fie noul selecționer la amicalul cu Mexic și la "dubla" cu Bosnia-Herțegovina și Italia din Nations League. Tehnicianul de 50 de ani este liber de angajament, după ce pe 24 iulie, în urma eliminării din Turneul Final al MLS, Atlanta l-a dat afară.

"Ar fi o mare onoare"

Săptămâna trecută, forul batav a încercat să convingă alte două nume, însă atât Frank Rijkaard, cât și Peter Bosz, au mulțumit pentru ofertă și au refuzat politicos. Același răspuns a primit de la Henk ten Cate, în timp ce Louis van Gaal și Bert Van Marwijk, foști selecționeri Oranje (în 2000-2002 și 2012-214 primul, respectiv în 2008-2012), au transmis că nu-i interesează jobul. De Boer nu a comentat zvonul, dar a declarat duminică la "FOX Sports" că este deschis la orice negocieri: "Ar fi o mare onoare pentru mine să fiu desemnat de KNVB ca antrenor al echipei naționale"

4 echipea pregătit Frank de Boer: Ajax, Inter, Crystal Palace și Atlanta

7 trofeeare Frank de Boer, dintre care patru titluri cu "lăncierii"

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce eroare! O echipă a fost exclusă din Liga Campionilor fără să aibă niciun caz de coronavirusFerencvaros - Dinamo Zagreb 2-1. Maghiarii au putut: au scos și învingătoarea CFR-ului: ”Am scris istorie!”

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools