Vindecare miraculoasă în Georgia. O femeie de 111 ani a scăpat cu viață după ce s-a infectat cu COVID-19

1 lună in urmă 18

O femeie din Georgia în vârstă de 111 ani s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externată luni, după ce a petrecut 12 zile într-un spital, au informat autorităţile locale, citate de EFE.

"Pacienta, născută în 1910, se simte bine. A respectat toate recomandările medicale şi are o mare dorinţă de recuperare", a declarat un purtător de cuvânt al spitalului în care a fost tratată femeia.

În schimb, fiul ei în vârstă de 80 de ani este în continuare internat din cauza COVID-19, au relevat surse din acelaşi spital.

Georgia a raportat luni 1.120 de cazuri noi de COVID-19 şi 61 de decese asociate acestei boli.

Recordul zilnic de decese asociate noului coronavirus s-a înregistrat în această ţară caucaziană pe 2 septembrie, când au fost raportate 81 de decese.


În Georgia, o ţară cu o populaţie de 3,7 de milioane de locuitori, au murit 7.867 de persoane din cauza COVID-19 de la începerea pandemiei.

Potrivit statisticilor oficiale, până în prezent au primit cel puţin o doză de vaccin 845.420 de persoane, iar 480.613 au fost vaccinate cu schemă completă.

În Georgia se administrează patru vaccinuri anti-COVID-19: Pfizer, AstraZeneca, Sinopharm şi Sinovac.

Din cauza creşterii numărului de cazuri, autorităţile georgiene au reimpus în septembrie purtarea obligatorie a măştilor sanitare în spaţiile deschise.

Au fost, de asemenea, suspendate activităţile sportive şi recreative de masă.

Alte măsuri de frânare a răspândirii coronavirusului prevăd ca elevii să înceapă cursurile din 15 septembrie, în format online.

Citeste si:

O femeie infectată cu COVID-19 a murit la Spitalul Județean Buzău. Era vaccinată cu schema completă

Dosar penal pentru un tânăr infectat cu COVID-19, care nu a respectat izolarea la domiciliu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă