Villarreal - Arsenal 2-1. Specialistul Europa League, Unai Emery, a făcut un pas mare spre finală

1 săptămână in urmă 23

  • UEL: Manchester United - Roma, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • UEL: Villarreal - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 3

Sub comanda lui Unai Emery, antrenorul care a câștigat de trei ori Europa League cu Sevilla, Villarreal a început perfect meciul. Manuel Trigueros a deschis scorul în minutul 5, spre nedumerirea celor de la Arsenal. Fosta echipă antrenată de Unai Emery a mai încasat o lovitură din partea "Submarinului galben" în minutul 29, când Raul Albiol a înscris în urma unei lovituri de colț.

Villarreal - Arsenal 2-1. Specialistul Europa League, Unai Emery, a făcut un pas mare spre finală

Meciul s-a transformat într-un coșmar pentru Arsenal în minutul 57, când Dani Ceballos a încasat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, spre disperarea lui Arteta. Arsenal a reușit totuși să reducă din diferență în inferioritate numerică, prin Nicolas Pepe, care a transformat un penalty în minutul 73.

Villarreal a terminat și ea meciul în zece oameni, după ce Etienne Capoue a fost eliminat. Mijlocașul a primit al doilea cartonaș galben în timp ce era transportat pe targă în afara terenului, fiind accidentat după faultul pe care l-a comis asupra lui Saka.

S-a terminat 2-1 pentru Villarreal, care acum are prima șansă în returul de la Londra, programat pentru 6 mai. Finala Europa League se va disputa pe 26 mai, la Gdansk, Polonia.

VIDEO Rezumatul meciului Villarreal - Arsenal 2-1

Etichete: arsenal , villarreal , video europa league , semifinale europa league , villarreal arsenal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă