Viitorul Târgu Jiu - Gaz Metan 1-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Echipa lui Stoican deschide scorul

2 săptămâni in urmă 16

11.02.2021, 15:15

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Cupa României: Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș, joi, 15:00, Digi Sport 1

LIVE VIDEO | Partida Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș, din faza optimilor de finală ale Cupei României, va fi transmisă în direct, de la ora 15:00, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

În primul meci al zilei, ocupanta locului secund în Liga 2, Viitorul Târgu Jiu, o întâlnește pe Gaz Metan Mediaș, echipă cu aspirații de play-off, în Liga 1. Trupa lui Mihai Teja este pe poziția a 8-a în primul eșalon.

LIVE VIDEO | Viitorul Târgu Jiu - Gaz Metan, ora 15:00, pe Digi Sport 1.

Este prima confruntare dintre cele două formații. În 32-imi, Viitorul Târgu Jiu a trecut de cei de la Dăești, grupare din Liga 3, după prelungiri, scor 1-1 (2-1, d.p.), iar în faza precedentă a eliminat o echipă din Liga 1, pe FC Argeș, scor 1-0, după golul târziu al lui Cioiu.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș a fost nevoită să joace doar un meci în această ediție a Cupei României. Trupa din județul Sibiu a învins-o fără drept de apel pe FC Voluntari, scor 6-0, în 16-imi.

Învingătoarea acestui duel li se va alătura celorlalte cinci echipe deja calificate în sferturile competiției: Dunărea Călărași, Petrolul, Chindia Târgoviște, Universitatea Cluj și Dinamo. Viitorul Târgu Jiu are șansa de a deveni a patra echipă din Liga 2 care evoluează în sferturi, în timp ce Gaz Metan ar putea echilibra balanța între numărul de formații din eșalonul secund și cele din Liga 1.

LIVE VIDEO | Viitorul Târgu Jiu - Gaz Metan, ora 15:00, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

Viitorul Târgu Jiu: Bodea - Ciul, Lixandru, Băican, Copaci - Țegle, Enache, Șerbănescu, Gârbiță - Buia, LudușanGaz Metan: Pleșca - Trif, Yuri, Larie, Butean - Deaconu, Da Silva, Valente, Chamed, Horșia - Nițu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă