Viitorul - Poli Iași 0-0. Meciul a fost întrerupt în minutul 69 din cauza ceții

1 săptămână in urmă 45

22.02.2021, 20:30

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

FC Viitorul primește vizita ultimei clasate din Liga 1, Poli Iași, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 și pe siteul digisport.ro.

Epilogul etapei cu numărul 24 din Liga 1 se va consuma în această seară, la Ovidiu. Echipa lui Mircea Rednic este condamnată să câștige pentru a mai păstra șanse în lupta pentru accederea în play-off. De partea cealaltă, Poli Iași caută prima victorie sub comanda lui Andrei Cristea și totodată prima victorie în Liga 1 în 2021.

LIVE VIDEO Viitorul - Poli Iași, de la 20:30, la Digi Sport 1. Mircea Rednic este obligat să câștige

FC Viitorul traversează de asemenea o formă de coșmar. Constănțenii vin după opt etape la rând fără succes și trei eșecuri consecutive în Liga 1. Înaintea duelului de la Ovidiu, Viitorul se află pe locul 13, cu 25 de puncte, la zece puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6. Poli Iași se află pe ultima poziție din Liga 1, cu 16 puncte, la cinci puncte de FC Voluntari, penultima echipă din clasament.

Meciul din această seară va fi arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de asistenții Florin Neacșu și Andrei Constantinescu.

LIVE VIDEO Viitorul - Poli Iași, de la 20:30, la Digi Sport 1. Echipele probabile

Viitorul: Cojocaru - R. Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei, Artean, Ciobanu - Grădinaru, G. Ganea, Jo SantosPoli Iași: Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu - Mihalache, Passaglia - Vega, Flores, Popadiuc - Zaharia

Viitorul - Poli Iași, de la 20:30, la Digi Sport 1. VIDEO Meciul tur a fost decis la masa verde după ce nocturna a picat la Iași

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă