Viitorul - Poli Iași 0-0 | Jocul nu poate fi reluat de la ora 16:00. Ceaţa a apărut din nou şi partida s-a amânat cu o oră

1 lună in urmă 1

22.02.2021, 22:55

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Partida de la Ovidiu, dintre Viitorul și Poli Iași a fost întreruptă luni seară, din cauza ceții, în minutul 67, la scorul de 0-0. 

UPDATE 23.02.2021, 15:55 Arbitrul Andrei Chivulete a discutat cu căpitanii celor două echipe, cu 10 minute înainte de startul programat pentru azi, şi au hotărât o nouă amânare a partidei. Ceaţa este la fel de densă ca şi luni seară şi nu se vede la 150 de metri distanţă, aşa cum prevede regulamentul în astfel de cazuri.

Conform lui Ion Crăciunescu, prezent la emisiunea Liga Digi Sport, dacă partida se va reprograma la o dată ulterioară se va relua din minutul 1.

Meciul se va relua azi, din minutul 65, de la ora 16:00, pe același stadion, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Conform regulamentului în vigoare, arbitrul Florin Chivulete a decis întreruperea partidei pentru 60 de minute. Mai apoi, jucătorii ambelor formații și brigada de ”fluierași” au revenit pe teren. Pentru că ceața era la fel de densă, s-a decis amânarea meciului pentru 24 de ore.

Cele două cluburi au decis ca partida să fie continuată mâine, marți, 23 ianuarie 2021, de la ora 16:00


Epilogul etapei cu numărul 24 din Liga 1 se va consuma în această seară, la Ovidiu. Echipa lui Mircea Rednic este condamnată să câștige pentru a mai păstra șanse în lupta pentru accederea în play-off. De partea cealaltă, Poli Iași caută prima victorie sub comanda lui Andrei Cristea și totodată prima victorie în Liga 1 în 2021.

LIVE VIDEO Viitorul - Poli Iași, de la 20:30, la Digi Sport 1. Mircea Rednic este obligat să câștige

FC Viitorul traversează de asemenea o formă de coșmar. Constănțenii vin după opt etape la rând fără succes și trei eșecuri consecutive în Liga 1. Înaintea duelului de la Ovidiu, Viitorul se află pe locul 13, cu 25 de puncte, la zece puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6. Poli Iași se află pe ultima poziție din Liga 1, cu 16 puncte, la cinci puncte de FC Voluntari, penultima echipă din clasament.

Meciul din această seară va fi arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de asistenții Florin Neacșu și Andrei Constantinescu.

LIVE VIDEO Viitorul - Poli Iași, de la 20:30, la Digi Sport 1. Echipele probabile

Viitorul: Cojocaru - R. Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei, Artean, Ciobanu - Grădinaru, G. Ganea, Jo SantosPoli Iași: Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu - Mihalache, Passaglia - Vega, Flores, Popadiuc - Zaharia

Viitorul - Poli Iași, de la 20:30, la Digi Sport 1. VIDEO Meciul tur a fost decis la masa verde după ce nocturna a picat la Iași

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă