Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan 1-0 Live Video Online în optimile Cupei României | Finalul primei reprize!

2 săptămâni in urmă 25

Partida Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan se joacă acum, în optimile Cupei României. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

Min. 45+2. Finalul primei reprize!

Min. 24. Ocazie pentru Viitorul! Dragu trage un șut din colțul careului advers, însă portarul Buzbuchi reține mingea fără probleme

Min. 15. Gol Viitorul! Paraschiv înscrie, după o deviere nefericită a portarului Buzbuchi. VEZI VIDEO AICI

Min. 1. A început meciul!


ECHIPELE PROBABILE

Viitorul Pandurii Târgu Jiu: Rusu – Buleică, Oroș, Lixandru, Copaci – Prejmerean, Tegle – Dragu, Cioiu, Gîrbiță – Paraschiv
Antrenor: Flavius Stoican

Gaz Metan: Buzbuchi – Romeo, Larie, Baco, Velisar – Junior, Deaconu, Pambou – Sambu, Nițu, Manuel
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: „Tudor Vladimirescu”, Târgu Jiu.
Arbitru central: Vlad Baba (Iași) // Asistenți: Adrian Vornicu (Iași), Constantin Ghiciulescu (Lugoj)

Viitorul Pandurii Târgu Jiu se află la primul meci oficial din 2021. Ultima partidă a trupei lui Flavius Stoican datează din 6 decembrie 2020, câștigată în fața celor de la CS Mioveni, 2-1, în Liga 2. Viitorul Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 2 din Liga 2, cu 26 de puncte obținute după 14 meciuri jucate.

De cealaltă parte, Gaz Metan vine după o victorie, în campionat, contra celor de la Chindia Târgovișe, 1-0. Formația medieșeană vrea să continue cu forma bună, din ultima perioadă, astfel că nu concepe decât o victorie, astăzi. Trupa lui Mihai Teja se află pe locul 8 din Liga 1, cu 28 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan 1-0 Live Video Online în optimile Cupei României | Finalul primei reprize! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă