Viitorul Pandurii a ratat accederea matematică în play-off, însă i-a îndeplinit pofta lui Stoican: ”Asta mi-am dorit. Suntem pe primul loc.” Cum râde de Petrolul și de ce îi place situația actuală din Liga 2

1 lună in urmă 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost la o victorie de accederea matematică în play-off-ul Ligii 2, prima echipă din campionat care să îndeplinească acest obiectiv, însă a remizat pe teren propriu cu FK Csikszereda, scor 0-0, și trăiește periculos în ultima rundă a sezonului regular.

Gorjenii au avut o primă repriză mai bună, cel puțin în privința ocaziilor de gol, însă Lixandru (26) și Paraschiv (38) nu au putut să bage mingea în plasă din apropierea porții. Partea secundă a fost mai echilibrată, cel puțin în privința ocaziilor de poartă, care au lipsit. Numai că finalul a fost unul tensionat, datorită arbitrajului.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Viitorul Pandurii a ratat accederea matematică în play-off, însă i-a îndeplinit pofta lui Stoican: ”Asta mi-am dorit. Suntem pe primul loc.” Cum râde de Petrolul și de ce îi place situația actuală din Liga 2 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă