Viitorul lui Hervin Ongenda, discutat de Valeriu Iftime. "Are o ofertă!" Unde ar putea ajunge fotbalistul dorit de FCSB

2 săptămâni in urmă 13

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

FC Botoșani a fost una dintre formațiile din România care s-a mișcat foarte inteligent pe piața transferurilor în ultimii ani, iar patronul Valeriu Iftime a vorbit despre strategia clubului.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Valeriu Iftime, gata să se despartă de Hervin Ongenda

Gruparea pregătită de Marius Croitoru ar putea să rămână fără unul dintre cei mai importanți jucători, Hervin Ongenda. Anunțul a fost făcut chiar de patronul Valeriu Iftime, care spune că francezul are șanse mari să plece.

"A fost o ofertă pentru Ongenda. El pleacă în Golf. Există o ofertă, dar care nu a ajuns la clubul meu. Ne-a spus doar impresarul. Eu am spus suma și i-am transmis că cel mai important lucru e să vorbească cu jucătorul. Și, dacă jucătorul semnează, iar suma este cea pe care am cerut-o, îi dau drumul.

Deci, numai dacă vrea jucătorul, pentru că la Ongenda am mai avut discuții apăsate când a plecat în Italia și a fost mai mult o telenovelă. Aș vrea să discute cu copilul, să vadă dacă îi convin condițiile. Ongenda mi-a spus că încă nu e clar și că o să vadă când revine din vacanță", a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Sebastian Mailat, transferat de FC Botoșani de la CFR Cluj

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Sebastian Mailat (24 de ani) mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2022. În acest sezon, n-a jucat niciun meci pentru campioana Ligii 1, iar Dan Petrescu a transmis că nu contează pe el.

"Pentru toți cei termină contractul în vară vor primi propuneri de prelungire. Fili va pleca din iarna asta, are ofertă și i-am spus că îl lăsăm să plece. Îi va fi și greu să joace la noi. Vor mai veni două extreme, una dintre ele este Sebastian Mailat”, a spus Valeriu Iftime.

  • 350.000 de euro este cota de piață actuală a lui Sebastian Mailat, potrivit site-ului Transfermarkt.
Etichete: transfer , fc botosani , hervin ongenda

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă